Υπηρεσίες

Οι μετακινούμενοι στον αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ απολαμβάνουν δωρεάν τις ακόλουθες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες:

Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την ασφάλεια των μετακινουμένων στον αυτοκινητόδρομο και τη διαχείριση της κυκλοφορίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

1025* – Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης

Οι αυτοκινητόδρομοι της Πελοποννήσου (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ και ΜΟΡΕΑΣ) διαθέτουν ενιαίο τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης, τον τετραψήφιο 1025*. Σε περίπτωση βλάβης ή συμβάντος, ο οδηγός μπορεί καθ’ όλο το 24ωρο να καλεί από το κινητό του τηλέφωνο τον αριθμό 1025* και να ενημερώνει τον υπάλληλο του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας για τη θέση που βρίσκεται και το είδος του συμβάντος, έτσι ώστε να αποσταλεί άμεσα σ’ αυτό το σημείο το κατάλληλο όχημα οδικής εξυπηρέτησης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Δωρεάν Οδική Βοήθεια

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, παρέχει στους οδηγούς υπηρεσίες περισυλλογής και απομάκρυνσης των οχημάτων τους από τον αυτοκινητόδρομο.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε σας απορία ή πρόβλημα. Καλέστε στο 2710 56 2020 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή εναλλακτικά στείλτε μας e-mail στο customercare@moreas.com.gr

Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (Σ.Ε.Σ.)

Στους σταθμούς διοδίων της Νεστάνης, του Σπαθοβουνίου και της Καλαμάτας μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν τον πομποδέκτη e-PASS, εξασφαλίζοντας άνετες και γρήγορες διελεύσεις από την Αθήνα μέχρι την Καλαμάτα και την Σπάρτη, αλλά και σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας.  Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

* Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1025 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.